Call centar

Pozivni centar - Savjetovanje - Marketing.

Call centar

Naš call centar pruža vrhunsku podršku i rješenja za vaše poslovne potrebe. Sa stručnom i predanom ekipom operatera, pružamo širok spektar usluga kako bismo zadovoljili sve vaše zahtjeve.

Naša glavna usluga su dolazni pozivi, gdje naši stručnjaci ljubazno i efikasno odgovaraju na upite vaših korisnika. Bez obzira radi li se o informacijama, podršci ili rješavanju problema, naši operateri pružaju iznimno korisničko iskustvo.

Proverjanje zadovoljstva je još jedna ključna usluga koju nudimo. Kroz istraživanja i anketiranje, dobivamo povratne informacije od vaših korisnika, omogućujući vam da bolje razumijete njihove potrebe i pružite unaprijeđeno iskustvo.

Skriveni kupac je jedinstvena usluga koju nudimo kako bismo ocijenili kvalitetu vaše usluge iz perspektive korisnika. Naši tajni kupci pružaju nepristrane povratne informacije i predloge za poboljšanje, pomažući vam da izgradite snažan odnos s korisnicima.

Marketinške akcije su sastavni dio našeg portfelja usluga. Naš tim za marketing radi s vama kako bi osmislio i provodio marketinške kampanje koje će povećati vidljivost vašeg brenda, privući nove kupce i povećati prodaju.

Odlazni pozivi su važan alat za komunikaciju s potencijalnim korisnicima i partnerima. Naši stručnjaci za prodaju koriste svoje vještine i iskustvo kako bi uspostavili uspješne poslovne veze i ostvarili prodajne ciljeve.

Savjetovanje je ključna usluga koju pružamo kako bismo vam pomogli u postizanju poslovnog uspjeha. Naš tim stručnjaka pruža vam strateško savjetovanje, analizu tržišta i prilagođene planove kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve.

Također nudimo usluge SMS-inga i mail marketinga kako biste mogli brzo i učinkovito komunicirati s vašim korisnicima putem SMS poruka i e-pošte.

Nudimo naše usluge i na drugim jezicima, uključujući slovenski, mađarski, makedonski, srpski, engleski, albanski, talijanski i njemački. Naš međunarodni tim je sposoban pružiti vam profesionalnu uslugu na jeziku koji vam je potreban.