Naziv:Ortus Call društvo s ograničenom odgovornošću za promidžbu i savjetovanje
OIB:28784354682
MBS:81433988
Adresa:10000 Zagreb, Božidarevićeva 13
Županija:GRAD ZAGREB
Šifra djelatnosti:8220, Djelatnosti pozivnih centara
Datum osnivanja:14.04.2022.
Izvor podataka:Sudski registar

Izjava o odricanju od odgovornosti

Sadržaj mrežne stranice

Informacije koje se ovdje nalaze služe kako bi se pružio uvod u naše proizvode i usluge. Ako želite saznati pojedinosti o određenim proizvodima, pogledajte ugovorne dokumente i opće odredbe i uvjete koji se odnose na te proizvode. Informacije na ovim mrežnim mjestima ne mogu zamijeniti savjetovanje s odgovarajućim tehničkim stručnjakom o toj tematici. Ortus Call d.o.o. ne prihvaća odgovornost za moguću štetu nastalu zbog upotrebe sadržaja ovog mrežnog mjesta.

Pažljivo smo proučili sadržaj ovih mrežnih stranica. Sadržaj se ovih mrežnih stranica redovito pregledava i revidira kako bi se osigurala njihova aktualnost i potpunost. Međutim, ne možemo isključiti mogućnost pogreške. Stoga ne jamčimo aktualnost, potpunost ili točnost informacija i obavijesti koje se tamo nalaze.

Upotreba robnog žiga, logotipa i upotreba sadržaja ovih mrežnih stranica

Žigovi i logotipi društva Ortus Call d.o.o. koji se upotrebljavaju na ovim mrežnim stranicama zaštićeni su zakonom o žigovima. Korištenje žigovima i logotipom društva Ortus Call d.o.o.e i korištenje sadržajem ovog mrežnog mjesta – čak i ako je riječ samo o sažetku – ne dopušta se bez našeg izričitog pisanog odobrenja.

Povezivanje s drugim mrežnim mjestom

Budući da su naše mrežne stranice povezane s drugim mrežnim mjestima, ovdje vas želimo obavijestiti da sadržaj tih mrežnih mjesta nije provjeren pa mi ne snosimo nikakvu odgovornost za sadržaj drugih mrežnih mjesta.

Obavijest u skladu s Direktivom EZ 2013/11 od 21. svibnja 2013. o Zakonu o alternativnom rješavanju potrošačkih sporova

Društvo Ortus Call d.o.o. ne sudjeluje u postupcima rješavanja sporova pred potrošačkim arbitražnim vijećem niti ima zakonsku obvezu sudjelovati u njima. To se odnosi na sve zemlje u kojima smo prisutni.